Bad & Body

bad body dokkumBad&Body is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de badkamerdetailhandel. De deelnemers van Bad&Body zijn stuk voor stuk bedrijven die al vele jaren ervaring hebben met het adviseren en begeleiden van mensen bij de aanschaf van hun badkamer. Veel van deze badkamerspeciaalzaken zijn begonnen als familiebedrijf en hebben naast een lange historie en zeer goede naam in hun regio.

Naast een deskundig advies, een professionele tekening én advies over merken en materialen zorgen zij ook voor een perfecte installatie van de badkamer. De meeste aangesloten badkamerspeciaalzaken hebben hiervoor eigen mensen in dienst of ze werken samen met een team van zelfstandige installateurs en tegelzetters waar je op kunt vertrouwen.

Badkamers op maat

Bad&Body is er niet voor de prijsgeoriënteerde massa, maar voor de mensen die bij het kopen van een badkamer prijs stellen op deskundig, eerlijk en maat gesneden badkameradvies. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht, kunt u vertrouwen op een uitstekende installatie en montage van de (nieuwe) badkamer. Maar ook op het gebied van service, zowel voor, tijdens als lang na de koop kunt u bij Bad & Body terecht voor een nieuwe badkamer. Dat we daarbij altijd kritisch naar de prijs kijken en een eerlijk voorstel neerleggen spreekt voor zich. Megakortingen en ongeloofwaardige acties bestaan in onze ogen bij het kopen van een badkamer niet.

Een nieuwe badkamer: alles is mogelijk

Wilt u echt helemaal op de hoogte zijn wat RP Keukens & Sanitair / Bad&Body kan bieden? Ga dan eens lekker op uw gemak naar onze showroom. Bij Bad & Body vind je alle badkamerstijlen én binnen elk budget; moderne badkamers, luxe badkamers, klassieke badkamers en design badkamers. Kom gewoon eens langs, want zien is en blijft geloven.