Apparatuur

Bosch

bosch-logoSinds Bosch in 1933 de eerste elektrische koelkast ontwikkelde, staat het merk Bosch synoniem voor kwalitatieve, innovatieve en betrouwbare huishoudapparaten.

Vandaag de dag is Bosch uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende fabrikant die staat voor kwaliteit en duurzaamheid in de domeinen automobieltechnologie, industriële technologie, consumentenproducten en bouwtechnologie. Met de lange termijn in het achterhoofd investeert Bosch in veelbelovende, toekomstgerichte markten zoals groene technologie, hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit.

Pelgrim


pelgrim-keuken-apparatuurPelgrim is een 95-jarig, puur Nederlands merk en staat bekend
om goede kwaliteit, eigentijdse vormgeving, garantie en service. Alle elementen kunt u terugvinden in de keukenapparaten en organisatie van Pelgrim.

Als je al 95 jaar een belangrijke rol inneemt in vele Nederlandse keuken, mag je spreken van een rijke historie. Bijna 100 jaar Pelgrim; daar zijn ze trots op. Als puur Nederlands merk koppelen ze gebruikers- en schoonmaakgemak aan technisch vernuft. Bij Pelgrim zoeken constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken!

ATAG


atagWat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. ATAG bestaat inmiddels meer dan zestig jaar en heeft altijd ‘dicht bij het vuur gezeten’. Eerst met een tweevlams komfoortje, nu zet Atag de toon met een superieure wokbrander. De knappe koppen van productontwikkeling bij ATAG pushen zichzelf dagelijks tot het uiterste. Op die manier kunnen ze mooie, gebruiksvriendelijke producten voor uw keuken blijven maken. Met respect voor hun rijke verleden en met gezonde nieuwsgierigheid naar de toekomst!

Etna


etna keukenapparatuurKies je voor ETNA, dan kies je voor ruim 160 jaar Nederlandse ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Dat deden de grondleggers, de befaamde ETNA-ijzergieters, met dezelfde passie voor je ouders en grootouders als ze dat nu voor jou doen. ETNA levert keukenapparatuur tegen een scherpe prijs. Omdat Etna absoluut niet aan kwaliteit wil inboeten worden alle apparaten door hun eigen mensen getoetst, getest en waar nodig aangepast. Alleen als ze 100% zeker zijn van een product, dan komt het in hun assortiment. Daarom geven ze met een gerust hart 5 jaar garantie op Etna inbouwapparaten.

Liebherr


liebherrAls koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit.

 

Belling

Al decennialang een begrip op het gebied van fornuizen voor de recreatieve kookfanaat. Met meerdere ovens in één fornuis staat niets je kookambities nog in de weg en bereid je verschillende gerechten tegelijk. Door de mogelijkheid inductiekookzones samen te voegen, ben je flexibel in het gebruik van allerlei soorten potten en pannen. Een Belling zorgt ervoor dat je bewust omgaat met energie. Ook onze afzuigkappen mogen gezien worden! En – last but not least – de deurfronten en handgrepen van de Farmhouse-serie zijn in álle Ral-kleuren verkrijgbaar. Zo past een Belling-fornuis zich wanneer je maar wilt aan je eigen voorkeuren aan.