Pelgrim

Mooi makkelijk Pelgrim

Als je al bijna 100 jaar een belangrijke rol inneemt in vele Nederlandse keukens, mag je spreken van een rijke historie. Als puur Nederlands merk koppelt Pelgrim gebruikers- en schoonmaakgemak met technisch vernuft. Zo zoekt Pelgrim constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken. Pelgrim biedt een compleet assortiment: van combi-stoomovens tot kookplaten en van koelkasten tot vaatwassers, welke in diverse stijlen leverbaar zijn. Alle keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende technieken. Mooi, maar vooral makkelijk!

 

Mooi Samen

In de Mooi Samen (oven)lijn gaan mooi en functioneel hand in hand. Bij de ontwikkeling is gemak het uitgangspunt geweest. De lijn bestaat uit een serie ovens, magnetrons en bijpassende apparaten die perfect te combineren zijn door hun design, waardoor u een set maakt die perfect past bij uw wensen. Door het design van de apparaten creëert u een prachtig panorama-effect in uw keuken.

 

Matzwart stijlvol & stoer

Stijlvol en stoer; matzwarte apparaten zijn een echte blikvanger in uw keuken. Plaats ze naast of los van elkaar; ze vormen altijd een stijlvol geheel. Combineer een koffiemachine met een combi-stoomoven en maak het compleet met een bijpassend kookplaat en afzuigkap. Een bijkomend voordeel van matzwarte apparatuur is dat vingerafdrukken door de geëmailleerde laag vrijwel niet zichtbaar zijn en makkelijk schoon te maken is.

 

Combi-stoomoven

De combi-stoomoven van Pelgrim is een ideale combinatie van een heteluchtoven en een volwaardige stoomoven. Stomen is een van de gezondste manieren om uw eten te bereiden: u kookt vetloos en behoudt zoveel mogelijk vitamines en mineralen. Daarnaast is de combi-stoomoven ideaal voor het (gelijktijdig) bereiden van vis en groentes, rijst of pasta. En, ook heel belangrijk, gestoomde gerechten behouden hun smaak en kleur! Pelgrims combi-stoomoven kan echter meer dan alleen stomen; u houdt er makkelijk gerechten in warm en warmt ze perfect op. Dit opwarmen (regenereren) met stoom is ideaal: uw gerechten worden met stoom opgewarmd waardoor ze niet uitdrogen. Uw opgewarmde pasta smaakt dan alsof net gekookt. Tomaten ontvellen, borden voorverwarmen of au-bain marie verwarmen; ook allemaal voordelen van een combi-stoomoven.

 

Unieke garantie op uw keukenapparatuur

Pelgrim heeft in november 2014 als eerste fabrikant in Nederland een 5-sterren Certimark Garantiekeurmerk verkregen. Dit betekent dat als u keukenapparatuur van Pelgrim koopt, u kunt rekenen op een garantieservice van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Wanneer u in één koop tot en met drie (of minder) Pelgrim inbouw- en/of vrijstaande apparaten aankoopt, ontvangt u maar liefst vijf jaar garantie. Bij minstens vier Pelgrim inbouwapparaten in één aankoop, ontvangt u maar liefst acht jaar garantie! Kijk voor meer informatie omtrent de garantievoorwaarden op de Pelgrim website.

 

Afzuiging in de kookplaat “Hood-in-Hob”

Dit design is er een uit duizenden. De geïntegreerde afzuiging voorzien van FlexAir heeft een unieke functie; geconcentreerde afzuiging rechts of links van de kookplaat. De kleppen van de RVS afzuigunit zijn individueel te bedienen door middel van een lichte aanraking. De RVS onderdelen in de afzuigunit zijn gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken in de vaatwasser. Door middel van Flexinductie kunnen alle pan formaten met gemak hun werk doen. Deze zeer moderne oplossing kan in alle keukenopstellingen worden geplaatst; van afvoer naar buiten, tot recirculatie via de plint.

Met een afzuigcapaciteit tot maar liefst 711 m3/h en een geluidsniveau van 68 dB(A) in stand 3 is deze uniek in de markt. De inductiekookplaat is voorzien van een subtiele screening. Mooi makkelijk van Pelgrim.