Abbiamo Keukens

abbiamo-keukensAbbiamo biedt met IK, WIJ en SAMEN een keukenconcept dat inspeelt op de behoeftes en levensfase van de consument. Een Abbiamo Keuken is daardoor de ideale keuken voor de zelfbewuste consument, voor het stel dat zojuist hun eerste woning heeft gekocht en voor het jonge gezin dat een gezellige familiekeuken zoekt.

In showrooms zie je de prachtigste opstellingen maar wie zegt dat je over tien jaar die opstelling nog net zo prachtig vindt? Daarbij is niets is zo veranderlijk als onze levensloop. De single van nu kan over een aantal jaren wel toe zijn aan een knusse familiekeuken. En het jonge gezin wil misschien als de kinderen wat groter zijn meer design in de keuken.

Voor veel starters is, met name door de prijskaartjes, de drempel van een keukenspeciaalzaak erg hoog. Het Abbiamo concept verlaagt deze drempel en laat zien dat er wel degelijk betaalbare kwaliteit, met een vleugje design verkrijgbaar is bij keukenspeciaalzaken!

Abbiamo Keukens Zekerheden

keuken_Vijf5 jaar garantie
Op alle Abbiamo kasten krijg je 5 jaar garantie, omdat je gewoon op ons kunt vertrouwen.

 

keuken_uitgebreide_keuken_collectieUitgebreide collectie
Een ruime keuze in fronten en kleuren. Maar ook in grepen, werkbladen en natuurlijk apparatuur van gerenommeerde merken.

 

keuken_PEFCMilieuvriendelijk
Abbiamo Keukens zijn PEFC gecertificeerd. Onze producent draagt zijn verantwoordelijkheid voor de bescherming van de natuurlijke levensbasis.

 

keuken_Kasten_GemonteerdKasten gemonteerd
Onze kasten zijn al in elkaar gezet als we ze bij je thuis afleveren.

 

keuken_Volledig_Uittrekbare_ladenVolledig uittrekbare laden
Alle laden zijn bij Abbiamo Keukens volledig uittrekbaar. Zo heb je een perfect overzicht en veel meer functionele opbergruimte.

 

keuken_demping_keukenladen_scharnierenAltijd demping op laden en scharnieren
Ook dat is Abbiamo Keukens!

 

keuken_extreem_vochtbestendigExtreem vochtbestendig
Abbiamo fronten zijn door sterke verlijming extra bestand tegen vocht en waterdamp. Zo blijft je keuken jarenlang mooi.

 

keuken_Duitse_Kwaliteit_Italiaans_DesignDuitse kwaliteit met Italiaans Design
Nergens ter wereld worden betere keukens gemaakt dan in Duitsland. Samen met een vleugje Italiaans temperament is dit een perfecte combinatie.

 

keuken_aantrekkelijk_geprijsd

Zeer aantrekkelijk geprijsd
Wij bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Abbiamo Keukens zijn altijd zeer aantrekkelijk geprijsd.