Vanaf 3 maart bent u op afspraak weer van harte welkom ! Tot die tijd is onze winkel helaas gesloten!

Tot 2 maart 2021 is onze winkel gesloten. Vanaf 3 maart mogen wij u op afspraak weer verwelkomen. Onze expeditie blijft open voor leveranciers en al onze bezorgingen en montageafspraken blijven gewoon doorgaan.

Wij blijven telefonisch en per E-mail bereikbaar voor onze klanten en leveranciers. Wilt u bij ons een bestelling plaatsen of heeft u een bestelling bij ons gedaan, dan bezorgen wij deze bij u op afspraak ! Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om met één van onze adviseurs bij u thuis af te spreken.

Wij hopen dat wij u zo spoedig mogelijk weer in volle gezondheid te mogen ontvangen!

Maatregelen rondom Corona

I.v.m. het coronavirus hebben wij de noodzakelijke maatregelen getroffen om verspreiding te voorkomen en u in deze tijd toch veilig en goed te kunnen bedienen. Wij verzoeken u de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.

Wij verzoeken u daarom om afstand van 1,5 meter van onze medewerkers en andere mensen te houden. Ook wij houden ons hier aan.

Wij roepen u op met maximaal 2 personen per gezin onze winkel te bezoeken. ( graag uw kinderen en huisdieren thuis laten )

Tijdelijk nemen wij liever geen contante betalingen aan. U kunt bij ons (bij voorkeur contactloos) pinnen !

Wij geven geen hand (ook geen elleboog).

U kunt op verschillende plekken in onze winkel uw handen ontsmetten.

Wij vertrouwen op uw eigen verantwoordelijkheid en gaan er dan ook vanuit dat klanten zelf hun afspraak voor advies, levering of montage afzeggen als er verandering komt in hun gezondheidssituatie. Onze medewerkers hebben het recht om bij twijfel de afspraak niet door te laten gaan.

Pas op uw gezondheid en elkaar !