UITBREIDING SHOWROOM IS TIJDELIJK OUTLET !

Wij hebben onze winkel met 500m2 uitgebreid !

Wij zijn druk met de voorbereidingen om dit bij de showroom te betrekken. Tot dit tijd hebben wij de ruimte ingericht als outlet met diverse partijen tegels, sanitair en diverse showroommodellen en uitlopende artikelen van sanitair, apparatuur, etc… Profiteer dus nu van spectaculaire kortingen !

Wilt u langs komen? Maak dan een afspraak!

Vanaf 3 maart jl. mogen wij alleen klanten op afspraak weer verwelkomen. We zien dat hier gretig gebruik van wordt gemaakt, dus bel of mail op tijd !

Onze expeditie blijft gewoon open voor leveranciers en monteurs.

Ook onze bezorgingen en montageafspraken blijven gewoon doorgaan.

Wij hopen dat wij binnenkort de deuren weer open mogen doen en iedereen ook zonder afspraak weer te mogen ontvangen!

Maatregelen rondom Corona

I.v.m. het coronavirus hebben wij de noodzakelijke maatregelen getroffen om verspreiding te voorkomen en u in deze tijd toch veilig en goed te kunnen bedienen. Wij verzoeken u de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.

Volgens de regels ontvangen wij klanten uitsluitend op afspraak. Aangezien de enorme hoeveelheid aanvragen, vragen u wij u op tijd een afspraak te maken! Dit kan telefonisch, via mail of via deze website!

Bij bezoek aan onze winkel is het dragen van een mondkapje is verplicht.

Wij houden 1,5 meter afstand van u, en vragen u ook om de afstand naar ons toe te bewaren.

Wij geven geen hand (ook geen elleboog).

U kunt op verschillende plekken in onze winkel uw handen ontsmetten.

Wij vertrouwen op uw eigen verantwoordelijkheid en gaan er dan ook vanuit dat klanten zelf hun afspraak voor advies, levering of montage afzeggen als er verandering komt in hun gezondheidssituatie. Onze medewerkers hebben het recht om bij twijfel de afspraak niet door te laten gaan.

Pas op uw gezondheid en elkaar !