Creatief en hip !

Creatief in een relatief kleine keuken. Muurtje verwijdert waardoor er een kookeiland met daarboven een plafond afzuigunit gerealiseerd kon worden. In de kastenwand zit ene koel-vriescombinatie, vaatwasser en combi-magnetron. De combinatie van hout, marmer en zwart zijn helemaal van deze tijd en de groene handgevormde tegels maken het helemaal af !


Opgeruimd staat netjes !

Deze bijkeuken waarbij de bestaande wasmachine en droger zijn ingebouwd tezamen met een nieuwe inbouw vriezer geleverd in Dokkum. Naast dat de wasmachine en droger op ergonomische hoogte staan is er enorm veel opbergruimte gecreëerd. Zo kan alles netjes worden opgeborgen !


Tijdloze en greeploze hoekkeuken

De oude keuken vervangen door een nieuwe moderne greeploze keuken. Met een vensterbank in werkbladmateriaal en bijpassende spatrand langs de muren. Onze monteurs zijn goed verwend met allerlei lekkers, en dat hebben we ook wel verdiend. Alles vakkundig gemonteerd en keurig afgewerkt!


Opbergruimte genoeg in deze keuken

Dat een keuken mooi maar ook praktisch moet zijn is in deze keuken duidelijk naar voren gekomen. De hoge bovenkasten in combinatie met veel laden in de verhoogde onderkasten zorgen voor extra veel opbergruimte. De kunststof achterwand in keukenkleur zorgt samen met de inductiekookplaat en het composiet werkblad voor optimaal schoonmaakgemak !


Zwart is helemaal van deze tijd !

Een keuken hoeft niet groot te zijn om toch mooi te kunnen zijn. Deze keuken is door de klant zelf vakkundig gemonteerd ! Het eindresultaat mag er dan ook wezen !


Greeploze hoogglans witte eiland keuken

Super strakke keuken met kastenwand en groot eiland. De afzuigunit weg bouwen in het plafond heeft wat moeite gekost, maar is gelukt !

Het keramische werkblad is super praktisch. ‘Alle vlekken veeg je zo weg !’


Industriële strakke keuken

Helemaal van deze tijd ! Deze moderne, industriële en greeploze keuken met schiereiland in het mat-wit met een keramisch werkblad in beton-look hebben wij geleverd en gemonteerd in Dokkum.

De houten planken en  de aankleding maakt deze keuken toch wel heel gezellig !


Compacte klassieke keuken

Een keuken hoeft natuurlijk niet altijd modern te zijn. Dat bewijst deze sfeervolle compacte keuken met granieten werkblad en handgevormde tegels op de achterwand.

Onze monteurs hebben naast de montage van de keuken ook het tegelwerk uitgevoerd. ” Het ging als een speer, maar ook met precisie ! “


Super strak uitgevoerde exclusieve keuken

Onze monteurs hebben deze klus wederom in 3 dagen tijd compleet uitgevoerd. De bestaande keuken verwijdert, groepenkast en leidingwerk aangepast, nieuwe keuken gemonteerd en muren uitgevlakt. Klant heeft zelf geregeld dat de achtermuur in kleur is afgewerkt. Een superstrakke keuken met luxe Atag apparatuur waaronder een kookplaat met geïntegreerde afzuiging !

Klant zegt: ” Wij zijn zeer tevreden en de 3 dagen montage waren ook nog eens super gezellig !


Bent u ook een tevreden klant? Vertel ons over uw ervaring en stuur er een foto bij van uw keuken

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht