Zwarte strakke keuken in Drachten

Sommige van onze klanten zijn niet alleen handig in hun eigen vak, maar kunnen ook nog eens keurig zelf hun keuken monteren! Dat blijkt wel uit deze keuken die wij in Drachten hebben mogen leveren. Vakwerk hoor!


Stakke houtkleurige greeploze keuken in Leeuwarden

Dat strak niet kil hoeft te zijn bewijst deze ruime keuken die wij mochten leveren in Leeuwarden. Mevrouw had zelf een paar handige mannetjes die de keuken vakkundig hebben gemonteerd. Ziet er keurig uit !


Metamorfose van kleine badkamer in Dokkum

Deze relatief kleine badkamer heeft een enorme opknapbeurt gehad. Het lavet is verwijderd en hier is een moderne douche met glazen schuifdeur in gekomen. De wastafel heeft plaats gemaakt voor een badmeubel met opbergruimte in de laden onder de wastafel en in de spiegelkast er boven! Jax Design heeft keurig werk geleverd!


Grote landelijke u-keuken

Bij deze mevrouw hebben onze monteurs de oude keuken verwijderd en de nieuwe keuken gemonteerd. Maar goed dat het leidingwerk is aangepast, want het leidingwerk was niet veilig aangebracht wat nare gevolgen had kunnen hebben. Nu kan er onbezorgd worden gekokkereld in deze gezellige landelijke keuken met granieten werkblad!


Compacte keuken in vakantiewoning

In een echte blokhut die wordt gebruikt als vakantiewoning op Lauwersoog hebben wij deze keuken gemonteerd. Met koelkast, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en afzuigkap! Met andere woorden: een complete maar compacte keuken. Onze monteurs hebben de oude geiser in de keuken vervangen voor een nieuw exemplaar in de badkamer. Dit geeft de mogelijkheid voor de plaatsing van een afzuigkap en zo kan er weer veilig warm water gebruikt worden in de keuken en douche!


Industriële houtkleurige hoekkeuken

Is Zwaagwesteinde hebben wij deze ruime industriële hoekkeuken in uitgesproken houtkleur mogen leveren en monteren. Voorzien van Pelgrim apparatuur inclusief luxe kookplaat met afzuiging en ruime oven. En dat de oven goed werkt hebben wij kunnen proeven. Bedankt voor de lekkere cake !


Warme sfeervolle keuken in Dokkum

De favoriete keuken van veel van onze klanten! Bij deze keuken hebben onze monteurs zowel het leidingwerk, montage en aansluiten als het tegelwerk (wand en vloer) gedaan. Sfeervol en toch strak!


Keuken met schiereiland

Deze keuken die wij in Anjum hebben mogen leveren en plaatsen is helemaal van deze tijd. De handgevormde grijze wandtegels maken de keuken extra sfeervol. Een keuken die van alle gemakken is voorzien en daardoor jaren van plezier in het vooruitzicht heeft !


Vakantiewoning Burdaard

Een klant van ons vond de badkamer in hun nieuwe vakantiewoning maar erg basic. Wij hebben de badkamer naar volle tevredenheid omgetoverd tot een moderne badkamer volgens de laatste trends !


    Bent u ook een tevreden klant? Vertel ons over uw ervaring en stuur er een foto bij van uw keuken

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht