Vakantiewoning Burdaard

Een klant van ons vond de badkamer in hun nieuwe vakantiewoning maar erg basic. Wij hebben de badkamer naar volle tevredenheid omgetoverd tot een moderne badkamer volgens de laatste trends !


Moderne keuken met spoeleiland

Zo’n moderne keuken verwacht men meestal niet in dit type woning in Morra, maar maakt de woning voor de huidige bewoner en de toekomstige bewoners zeer de moeite waard !


Vakantieappartement Schiermonnikoog

Op kampeerboerderij Duinhoeve op Schiermonnikoog hebben wij 2 van deze keukens mogen leveren en monteren in hun 2 appartementen. Heerlijk bijkomen in de rust en de ruimte die Schiermonnikoog u biedt en geniet van een aangenaam verblijf in één van deze appartementen !


Geslaagde toiletrenovatie

Veel van onze klanten zijn zelf ook ontzettend handig. Dat blijkt wel uit deze toiletrenovatie die door de klant uit Morra zelf is uitgevoerd. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Keurig werk gedaan !


Eigentijds en toch tijdloos

Deze greeploze witte keuken vormt een goede basis voor de sfeervolle inrichting van de keuken en de rest van de woning. Zo is deze woning in Dokkum weer helemaal klaar voor de toekomst !


Warme greeploze keuken

Deze in Dokkum geleverde keuken is van velen de favoriet ! Sfeervol hout en toch strak greeploos. Met kwaliteitsapparatuur door de klant zelf (als eigenaar van een witgoedzaak) geregeld en door ons gemonteerd. Klant is erg blij met het eindresultaat, en wij dus ook !


Gezellige hoekkeuken

Bij deze klant hebben wij in hun nieuwe woning de bestaande (bijna 40 jaar oude keuken) vervangen voor deze sfeervolle gezellige keuken. Naast de montage zijn ook de voorbereidende werkzaamheden inclusief groepenkast en het tegelwerk door ons verzorgd. De nieuwe keuken is o.a. voorzien van de nieuwe Pelgrim groot formaat oven met magnetron.


Complete badkamer en toiletrenovatie in Stiens

Het viel nog niet mee de 120cm brede glasplaat naar boven te krijgen, maar via een ladder en door het raam van de dakkapel is het toch gelukt. De moeite zeker waard gezien het eindresultaat !


Compacte moderne keuken

Ook als de woning niet zo groot is, kunnen wij toch een mooie keuken leveren. Deze keuken in Dokkum is helemaal van deze tijd. Strak grijs en toch een warme uitstraling door het eikendecor aanrechtblad.


Bent u ook een tevreden klant? Vertel ons over uw ervaring en stuur er een foto bij van uw keuken

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht