Toilet met ledverlichting

Creatief met tegels en verlichting

Deze toiletruimte hebben wij afgelopen jaar compleet gerenoveerd. De led-verlichting benadrukt het mozaïek en geeft het toilet een zeer luxe en verrassende uitstraling.

Jaap de Boer van Multibouw & Wellness heeft keurig netjes werk geleverd !


Toronto eiken

Houtkleurige keuken met granieten werkblad

In Broeksterwoude hebben wij dit jaar deze mooie keuken met warme uitstraling mogen leveren en monteren.

Als gepensioneerd stukadoor heeft de klant zelf de achterwand afgewerkt. Aan de overkant staan nog een hoge kasten met oven en koelkast. Al met al weer een plaatje !


Hoekkeuken grijs/aqua

Net even iets anders… maar super geslaagd !

Wat als de keuken net even anders mag zijn, maar wel perfect bij het interieur moet passen?

Zo is deze keuken ontstaan. Met als achterwand een afbeelding van strand en bovenkasten in Aqua kleur. Onze monteurs hebben de totale montage van demontage, aanpassen leidingwerk en groepenkast tot montage en stucwerk gedaan. De klant is super tevreden en gebruikt de oven bijna dagelijks ! Lekker hoor !


Keuken Visser

Luxe zwarte keuken met eiland in Dokkum

Fam. Visser is super trots op hun nieuwe keuken. Terwijl de één staat te koken, schuift de ander gezellig samen met hun dochter aan bij het kookeiland.

Keuken voorzien van alle luxe met ingebouwde koffie machine, grote oven met magnetron functie, grote koelkast, kookplaat met afzuiging, Quooker, etc….


Keuken Beton Grafiet

Hoekkeuken Beton-Grafiet structuur

Deze moderne hoekkeuken is geplaatst in Damwoude.

De monteurs hebben in 3 dagen de oude keuken verwijdert, leidingen aangepast, de muren uitgevlakt en de nieuwe keuken gemonteerd !


Smeets

Badkamer in voormalig bijkeuken

“RP Sanitair heeft samen met de firma Terpstra uit Drachten een prachtige badkamer in onze bijkeuken gerealiseerd. Vakmensen, goed geprijsd en prima service ! Chapeau ! “


greeploze keuken

Fraaie greeploze keuken in Groningen

Deze fraaie keuken in Groningen mogen leveren+monteren. Keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. (van het merk ETNA)


Eilandkeuken met kastenwand in Dokkum

Deze keuken hebben we in Dokkum mogen leveren en is door de klant zelf gemonteerd.
De bijkeuken is bij de nieuwe keuken betrokken, om zo meer ruimte te kunnen creëren. In de kastenwand zijn wasmachine, droger en CV ketel weggewerkt.
De barkrukken aan het eiland zorgen voor een gezellige plek om aan te kunnen zitten.


Badkamer Dokkum

In deze karakteristieke woning in Dokkum hoort natuurlijk een luxe bijpassende badkamer. De luxe inbouwkranen en het luxe mat-zwarte greeploze badmeubel passen bij deze prachtige en sfeervolle gemoderniseerde woning.


Bent u ook een tevreden klant? Vertel ons over uw ervaring en stuur er een foto bij van uw keuken

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht