Opbergruimte genoeg in deze keuken

Dat een keuken mooi maar ook praktisch moet zijn is in deze keuken duidelijk naar voren gekomen. De hoge bovenkasten in combinatie met veel laden in de verhoogde onderkasten zorgen voor extra veel opbergruimte. De kunststof achterwand in keukenkleur zorgt samen met de inductiekookplaat en het composiet werkblad voor optimaal schoonmaakgemak !


Zwart is helemaal van deze tijd !

Een keuken hoeft niet groot te zijn om toch mooi te kunnen zijn. Deze keuken is door de klant zelf vakkundig gemonteerd ! Het eindresultaat mag er dan ook wezen !


Greeploze hoogglans witte eiland keuken

Super strakke keuken met kastenwand en groot eiland. De afzuigunit weg bouwen in het plafond heeft wat moeite gekost, maar is gelukt !

Het keramische werkblad is super praktisch. ‘Alle vlekken veeg je zo weg !’


Industriële strakke keuken

Helemaal van deze tijd ! Deze moderne, industriële en greeploze keuken met schiereiland in het mat-wit met een keramisch werkblad in beton-look hebben wij geleverd en gemonteerd in Dokkum.

De houten planken en  de aankleding maakt deze keuken toch wel heel gezellig !


Compacte klassieke keuken

Een keuken hoeft natuurlijk niet altijd modern te zijn. Dat bewijst deze sfeervolle compacte keuken met granieten werkblad en handgevormde tegels op de achterwand.

Onze monteurs hebben naast de montage van de keuken ook het tegelwerk uitgevoerd. ” Het ging als een speer, maar ook met precisie ! “


Super strak uitgevoerde exclusieve keuken

Onze monteurs hebben deze klus wederom in 3 dagen tijd compleet uitgevoerd. De bestaande keuken verwijdert, groepenkast en leidingwerk aangepast, nieuwe keuken gemonteerd en muren uitgevlakt. Klant heeft zelf geregeld dat de achtermuur in kleur is afgewerkt. Een superstrakke keuken met luxe Atag apparatuur waaronder een kookplaat met geïntegreerde afzuiging !

Klant zegt: ” Wij zijn zeer tevreden en de 3 dagen montage waren ook nog eens super gezellig !


Luxe Ballerina keuken

Het komt niet vaak voor dat een klant de voorbereiding zo goed heeft uitgevoerd. Onze monteurs konden de keuken in één dag helemaal klaar maken !

“Het koken op inductie was eerst even wennen, maar na een week wil je nooit weer anders !”


Grote greeploze U-keuken

Bijna 20 jaar geleden de klant een nieuwe keuken verkocht in hun nieuwe woning. Nu wederom voor hun nieuwe woning de keuken mogen leveren en monteren.

Keuken in grafiet-beton kleur met een betonkleurig keramisch werkblad en met Siemens apparatuur. Dat de vensterbanken in het zelfde materiaal als het werkblad zijn, maakt het helemaal af !

 


Helemaal van deze tijd !

Met deze badkamer geleverd in nieuwbouwwoning in Dokkum is hun droombadkamer werkelijkheid geworden !

En zeg nou zelf, is het geen plaatje ?


Bent u ook een tevreden klant? Vertel ons over uw ervaring en stuur er een foto bij van uw keuken

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht