Greeploze hoogglans witte eiland keuken

Super strakke keuken met kastenwand en groot eiland. De afzuigunit weg bouwen in het plafond heeft wat moeite gekost, maar is gelukt !

Het keramische werkblad is super praktisch. ‘Alle vlekken veeg je zo weg !’


Industriële strakke keuken

Helemaal van deze tijd ! Deze moderne, industriële en greeploze keuken met schiereiland in het mat-wit met een keramisch werkblad in beton-look hebben wij geleverd en gemonteerd in Dokkum.

De houten planken en  de aankleding maakt deze keuken toch wel heel gezellig !


Compacte klassieke keuken

Een keuken hoeft natuurlijk niet altijd modern te zijn. Dat bewijst deze sfeervolle compacte keuken met granieten werkblad en handgevormde tegels op de achterwand.

Onze monteurs hebben naast de montage van de keuken ook het tegelwerk uitgevoerd. ” Het ging als een speer, maar ook met precisie ! “


Luxe Ballerina keuken

Het komt niet vaak voor dat een klant de voorbereiding zo goed heeft uitgevoerd. Onze monteurs konden de keuken in één dag helemaal klaar maken !

“Het koken op inductie was eerst even wennen, maar na een week wil je nooit weer anders !”


Grote greeploze U-keuken

Bijna 20 jaar geleden de klant een nieuwe keuken verkocht in hun nieuwe woning. Nu wederom voor hun nieuwe woning de keuken mogen leveren en monteren.

Keuken in grafiet-beton kleur met een betonkleurig keramisch werkblad en met Siemens apparatuur. Dat de vensterbanken in het zelfde materiaal als het werkblad zijn, maakt het helemaal af !

 


Helemaal van deze tijd !

Met deze badkamer geleverd in nieuwbouwwoning in Dokkum is hun droombadkamer werkelijkheid geworden !

En zeg nou zelf, is het geen plaatje ?


Sfeervolle badkamer om heerlijk in te relaxen

Bij deze klant hebben we niet alleen de keuken mogen leveren en monteren, maar ook deze ruime en luxe badkamer. Deze is voorzien een ingebouwde Sunshower, inbouwkranen van Hansgrohe en de tegels van Sphinx Tiles ! Ook het plafond netjes afgewerkt met kunststof plafondpanelen en een nieuwe Velux dakraam gemonteerd.


Greeploze keuken met schiereiland

Alles geregeld ! Jan en Henk Jan hebben de oude keuken verwijdert, leidingwerk aangepast, keuken geplaatst en muren en plafond gestuukt.

Het eindresultaat mag er wezen. Een mooie greeploze keuken met kastenwand en het schiereiland voorzien van kookplaat met geïntegreerde afzuiging !


Badkamer met half-vrijstaand bad

Ook in deze badkamer zowel de vloer als de wanden voorzien van vloertegels. De houtaccenten in het badmeubel en van het keramisch parket er achter kleuren perfect bij de beton-kleurige tegels. Door het half-vrijstaande bad lijkt alles net wat groter !


Bent u ook een tevreden klant? Vertel ons over uw ervaring en stuur er een foto bij van uw keuken

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht