Bosch

bosch-logoAls al onze apparaten uw leven nu eens een klein beetje makkelijker maken, dat is Bosch in elk detail.

Volgens ons is de perfecte inbouwoven eigenlijk maar voor één ding bedoeld: de tijd die u doorbrengt in de keuken zo aangenaam mogelijk maken. Daarom ontwikkelde Bosch de nieuwe Serie|8. Elk detail is door onze technici met aandacht ontworpen, geproduceerd en getest, zodat het volledig voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, prestatie en gemak. Het resultaat is hypermoderne technologie, tijdloos design en buitengewone gebruiksvriendelijkheid, waardoor u minder hoeft te doen en de resultaten altijd even perfect zijn. Ontdek de nieuwe Serie|8 van Bosch.

Beproefde kwaliteit

De nieuwe Serie|8 heeft veel meer te bieden dan alleen uitstekende functionaliteit en vakmanschap. Uit alle facetten van ons werk blijkt dezelfde hoge mate van aandacht, passie en toewijding – van het allereerste ontwerp tot en met de klantenservice. Dat is de Bosch-kwaliteit waarop u al meer dan 128 jaar kunt vertrouwen.

bosch-sfeer-keukenTopprestaties

Onze dagelijkse drijfveer is onze drang om te verbeteren. Wij streven ernaar om zelfs het beste nóg beter te maken door functionele, duurzame en energiezuinige innovaties te ontwikkelen die elke verwachting overtreffen. Neem bijvoorbeeld de nieuwe PerfectBake-sensor in onze Serie|8 ovens: perfect gebakken koekjes en taarten, met één druk op de knop.

Optimaal gemak

Bosch maakt uw leven graag gemakkelijker. Onze innovatieve inbouwapparaten zijn gebruiksvriendelijk en u bent er in een oogwenk achter hoe ze werken. De uitgekiende functionaliteit zorgt keer op keer voor de beste resultaten en bespaart u tijdens het koken een aanzienlijke hoeveelheid moeite en inspanning. En daar draait het om bij onze nieuwe Serie|8: minder werk en veel meer kookplezier.

Serie|8 Designmogelijkheden
Design à la carte.
Technologie à la Bosch.

De nieuwe Serie|8 apparaten zijn een voortreffelijke keuze – en niet alleen vanwege hun topprestaties en hun gemak. Ze zijn ontwikkeld voor perfectie, dankzij minutieus vakmanschap en design tot in het kleinste detail. De hoogte van de panelen en het ontwerp van de displays zijn voor alle Serie|8 apparaten gelijk.

Bovendien biedt Serie|8 nieuwe afzuigkappen en vaatwassers die qua design zijn afgestemd op de nieuwe ovenlijn. Doordat de gestroomlijnde vormgeving en de bedieningspanelen aangepast zijn op de nieuwe ovenserie, kunt u de apparaten perfect combineren. Hierdoor kunt u de keuken volledig naar eigen inzicht inrichten en past alles in volledige harmonie bij elkaar. Perfectie in elk detail, binnen en buiten.

 bosch-keuken-apparatuur

Bosch Ovens

Topkok worden met één druk op de knop.

Gebruikt u een Serie|8 oven met de functies PerfectBake en PerfectRoast, dan zijn uw mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Door de combinatie van deze twee sensorgestuurde functies weet uw oven altijd precies wat de status van uw gerecht is. Het apparaat zorgt automatisch voor de optimale warmtestand, temperatuur en tijdsduur. Elk gerecht, of het nu rosbief is of citroentaart, wordt perfect gaar. Hierdoor hoeft u de gerechten in de oven niet continu in de gaten te houden – tenzij u graag wilt zien hoe onze hypermoderne technologie werkt.

PerfectBake

bosch-perfectbakeBakken was nog nooit zo eenvoudig. De unieke, uiterst nauwkeurige PerfectBake-sensor regelt automatisch het bakproces door voortdurend het vochtgehalte van uw gerechten te meten. Nooit meer de verwarmingsstand, tijdsduur of temperatuur instellen – de PerfectBake-sensor heeft alles onder controle. U hoeft alleen nog maar het soort gerecht te selecteren, bijvoorbeeld ‘Cake,’ en op ‘Start’ te drukken. Uw oven doet de rest. Het resultaat: perfect gebakken brood, cake en hartige taart.

PerfectRoast

bosch-perfectroastKalkoen, lamsbout of rosbief – de PerfectRoast-kerntemperatuurmeter zorgt altijd voor het beste resultaat. Net als een professionele kok, maar dan in een handomdraai. Dankzij een aantal zeer nauwkeurige meetpunten bepaalt de kerntemperatuurmeter de inwendige temperatuur van uw braadstuk, met een perfect resultaat als gevolg. Bijkomend voordeel: u kunt de kerntemperatuurmeter ook gebruiken in de magnetron- en stoomovenstand.

Bosch Stoomovens

Stoomt zo geleidelijk dat alle vitaminen bewaard blijven.

Gerechten klaarmaken in een Serie|8 stoomoven: gezonder en smakelijker kan het niet. Voedingsmiddelen die geleidelijk met stoom worden bereid behouden hun vitamines en hun aroma, waardoor de natuurlijke smaak volledig tot zijn recht komt. Groenten blijven knapperig, gevogelte en vis worden sappig en mals. Met stoom kunt u zelfs koken zonder toevoeging van olie of boter. Dankzij het geïntegreerde waterreservoir hoeft de oven niet te worden aangesloten op de waterleiding, waardoor hij overal kan worden geplaatst.

Grafik.indd

Volledige maaltijd bereiden

Met de Serie|8 stoomoven kunt u in één keer een heel menu klaarmaken door tegelijkertijd drie niveaus te gebruiken. Zalm met asperges en rozemarijnaardappeltjes? U maakt ze tegelijkertijd klaar. En wilt u ook nog een nagerecht maken? Geen probleem. Dankzij het vocht in de oven vermengen de verschillende aroma’s zich niet met elkaar – elk gerecht behoudt zijn eigen smaak.

Vitaminen en mineralen blijven behouden

Voedingsmiddelen die met hete stoom worden bereid, behouden niet alleen hun vitamines en hun mineralen, maar ook hun volle, natuurlijke smaak. U hoeft daarom tijdens het bereiden ook minder smaakmakers en veel minder zout toe te voegen. Kortom: gezonde voeding smaakte nog nooit zo lekker.

bosch-stoomoven

Meer weten over Bosch? Neem dan contact op met RP Keukens & Sanitair of kom eens langs in de showroom.